GRlabel US Βίντεο

Διαδικτυακή πύλη βίντεο

RTV KLAN
RTV KLAN

» Subscribe to RTV KLAN

Mirë se vini në kanalin zyrtar të Tv Klan në GRlabel.
Welcome to the official TV Klan GRlabel channel.

Televizioni Kombëtar Klan, rekord në prodhimtari dhe shikueshmëri. Programacion i pasur për të gjithë grup-moshat. Programet tona, thjesht… të suksesshme dhe të shikuara: emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, game-show, filma, telenovela, seriale, sit-com, soap-opera, dokumentarë, 6 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente që behen të tilla, vetëm nën logon e KLAN.

Televizioni privat më i madh në Shqipëri!
Për më shumë informacione na ndiqni në rrjetet tona sociale,
për çdo problem na shkruani në Messenger, WhatsApp, Viber +355674050607

Videos